Baggå Skola Café i Skinnskatteberg

Uppdaterad 2022-11-06 15:20:48

Baggå Skola Café i Skinnskatteberg är en organisation/företag i Skinnskatteberg som är bra på produkter och tjänster inom branscher och verksamheter som Caféer Hotell, pensionat. Om du har behov av hjälp med någon relaterat till Caféer Hotell, pensionat i Skinnskatteberg så kan du kontakta Baggå Skola Café med hjälp av deras kontaktuppgifter nedan. Du kan också välja att besöka Baggå Skola Café på FORSBYN 10 i Skinnskatteberg under någon av deras öppettider i tabellen nedan. För att hitta till Baggå Skola Café i Skinnskatteberg kan du ta hjälp av vår vägbeskrivning och karta.

Kontakta Baggå Skola Café i Skinnskatteberg, telefon och adress

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Baggå Skola Café i Skinnskatteberg.

AdressFORSBYN 10 739 91
Telefon+46 222 140 12
Hemsidahttps://skolgarden.wordpress.com/

Vägbeskrivning och karta till Baggå Skola Café i Skinnskatteberg

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Baggå Skola Café i Skinnskatteberg om ni har behov av hjälp inom med något inom Caféer Hotell, pensionat.Öppettider hos Baggå Skola Café i Skinnskatteberg

Nedan listar vi de senast hittade öppettiderna för Baggå Skola Café i Skinnskatteberg. Om du Baggå Skola Café i Skinnskatteberg skulle vara stängt just nu kan ni istället kontakta dom på telefon +46 222 140 12 eller besöka deras hemsida https://skolgarden.wordpress.com/.

DagÖppettid
MåndagClosed
TisdagClosed
OnsdagClosed
TorsdagClosed
Fredag11:00 - 17:00
Lördag11:00 - 17:00
SöndagClosed

Andra företag relaterade till Baggå Skola Café

Nedanför kan ni ta del av några företag och verksamheter relaterade till Baggå Skola Café i Skinnskatteberg vilka också är verksamma inom branscher som Caféer Hotell, pensionat i Sverige.

Sök