Columbus Hotell i Stockholm

Uppdaterad 2022-11-04 10:37:57

Columbus Hotell i Stockholm är en organisation/företag i Stockholm som är bra på produkter och tjänster inom branscher och verksamheter som Hotell, pensionat Artister, artistförmedling Campingplatser. Om du har behov av hjälp med någon relaterat till Hotell, pensionat Artister, artistförmedling Campingplatser i Stockholm så kan du kontakta Columbus Hotell med hjälp av deras kontaktuppgifter nedan. Du kan också välja att besöka Columbus Hotell på Tjärhovsgatan 11 i Stockholm under någon av deras öppettider i tabellen nedan. För att hitta till Columbus Hotell i Stockholm kan du ta hjälp av vår vägbeskrivning och karta.

Kontakta Columbus Hotell i Stockholm, telefon och adress

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Columbus Hotell i Stockholm.

AdressTjärhovsgatan 11 116 21
Telefon+46 8 503 112 00
Hemsida

Vägbeskrivning och karta till Columbus Hotell i Stockholm

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Columbus Hotell i Stockholm om ni har behov av hjälp inom med något inom Hotell, pensionat Artister, artistförmedling Campingplatser.Öppettider hos Columbus Hotell i Stockholm

Nedan listar vi de senast hittade öppettiderna för Columbus Hotell i Stockholm. Om du Columbus Hotell i Stockholm skulle vara stängt just nu kan ni istället kontakta dom på telefon +46 8 503 112 00 eller besöka deras hemsida .

DagÖppettid
MåndagÖppen 0-24
TisdagÖppen 0-24
OnsdagÖppen 0-24
TorsdagÖppen 0-24
FredagÖppen 0-24
LördagÖppen 0-24
SöndagÖppen 0-24

Andra företag relaterade till Columbus Hotell

Nedanför kan ni ta del av några företag och verksamheter relaterade till Columbus Hotell i Stockholm vilka också är verksamma inom branscher som Hotell, pensionat Artister, artistförmedling Campingplatser i Sverige.

Sök