Ersk Matsgården i Hassela

Uppdaterad 2022-11-08 08:15:00

Ersk Matsgården i Hassela är en organisation/företag i Hassela som är bra på produkter och tjänster inom branscher och verksamheter som Hemslöjd. Om du har behov av hjälp med någon relaterat till Hemslöjd i Hassela så kan du kontakta Ersk Matsgården med hjälp av deras kontaktuppgifter nedan. Du kan också välja att besöka Ersk Matsgården på Kölsjön i Hassela under någon av deras öppettider i tabellen nedan. För att hitta till Ersk Matsgården i Hassela kan du ta hjälp av vår vägbeskrivning och karta.

Kontakta Ersk Matsgården i Hassela, telefon och adress

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Ersk Matsgården i Hassela.

AdressKölsjön 820 78
Telefon+46 652 360 00
Hemsidahttps://nordanstig.se/erskmats

Vägbeskrivning och karta till Ersk Matsgården i Hassela

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Ersk Matsgården i Hassela om ni har behov av hjälp inom med något inom Hemslöjd.Öppettider hos Ersk Matsgården i Hassela

Nedan listar vi de senast hittade öppettiderna för Ersk Matsgården i Hassela. Om du Ersk Matsgården i Hassela skulle vara stängt just nu kan ni istället kontakta dom på telefon +46 652 360 00 eller besöka deras hemsida https://nordanstig.se/erskmats.

DagÖppettid
MåndagClosed
TisdagClosed
OnsdagClosed
TorsdagClosed
FredagClosed
Lördag12:00 - 16:00
Söndag12:00 - 16:00

Andra företag relaterade till Ersk Matsgården

Nedanför kan ni ta del av några företag och verksamheter relaterade till Ersk Matsgården i Hassela vilka också är verksamma inom branscher som Hemslöjd i Sverige.

Sök