First Hotel Kung Oscar i Trollhättan

Uppdaterad 2022-11-07 10:12:46

First Hotel Kung Oscar i Trollhättan är en organisation/företag i Trollhättan som är bra på produkter och tjänster inom branscher och verksamheter som Hotell, pensionat Campingplatser Catering Restauranger. Om du har behov av hjälp med någon relaterat till Hotell, pensionat Campingplatser Catering Restauranger i Trollhättan så kan du kontakta First Hotel Kung Oscar med hjälp av deras kontaktuppgifter nedan. Du kan också välja att besöka First Hotel Kung Oscar på Drottninggatan 17 i Trollhättan under någon av deras öppettider i tabellen nedan. För att hitta till First Hotel Kung Oscar i Trollhättan kan du ta hjälp av vår vägbeskrivning och karta.

Kontakta First Hotel Kung Oscar i Trollhättan, telefon och adress

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för First Hotel Kung Oscar i Trollhättan.

AdressDrottninggatan 17 461 32
Telefon+46 520 47 04 70
Hemsidahttps://www.nordicchoicehotels.com/hotels/sweden/trollhattan/clarion-collection-hotel-kung-oscar/

Vägbeskrivning och karta till First Hotel Kung Oscar i Trollhättan

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till First Hotel Kung Oscar i Trollhättan om ni har behov av hjälp inom med något inom Hotell, pensionat Campingplatser Catering Restauranger.Öppettider hos First Hotel Kung Oscar i Trollhättan

Nedan listar vi de senast hittade öppettiderna för First Hotel Kung Oscar i Trollhättan. Om du First Hotel Kung Oscar i Trollhättan skulle vara stängt just nu kan ni istället kontakta dom på telefon +46 520 47 04 70 eller besöka deras hemsida https://www.nordicchoicehotels.com/hotels/sweden/trollhattan/clarion-collection-hotel-kung-oscar/.

DagÖppettid
Måndag18:00 - 21:00
Tisdag18:00 - 21:00
Onsdag18:00 - 21:00
Torsdag18:00 - 21:00
FredagClosed
LördagClosed
SöndagClosed

Andra företag relaterade till First Hotel Kung Oscar

Nedanför kan ni ta del av några företag och verksamheter relaterade till First Hotel Kung Oscar i Trollhättan vilka också är verksamma inom branscher som Hotell, pensionat Campingplatser Catering Restauranger i Sverige.

Sök