Folkets hus Hallstavik i Hallstavik

Uppdaterad 2022-11-03 21:06:45

Folkets hus Hallstavik i Hallstavik är en organisation/företag i Hallstavik som är bra på produkter och tjänster inom branscher och verksamheter som Hotell, pensionat Festlokaler, festarrangörer Catering Fastighetsmäklare. Om du har behov av hjälp med någon relaterat till Hotell, pensionat Festlokaler, festarrangörer Catering Fastighetsmäklare i Hallstavik så kan du kontakta Folkets hus Hallstavik med hjälp av deras kontaktuppgifter nedan. Du kan också välja att besöka Folkets hus Hallstavik på Norra Uppsalavägen 15 i Hallstavik under någon av deras öppettider i tabellen nedan. För att hitta till Folkets hus Hallstavik i Hallstavik kan du ta hjälp av vår vägbeskrivning och karta.

Kontakta Folkets hus Hallstavik i Hallstavik, telefon och adress

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Folkets hus Hallstavik i Hallstavik.

AdressNorra Uppsalavägen 15 76340
Telefon+46 175 256 52
Hemsidahttp://www.folketshushallstavik.se

Vägbeskrivning och karta till Folkets hus Hallstavik i Hallstavik

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Folkets hus Hallstavik i Hallstavik om ni har behov av hjälp inom med något inom Hotell, pensionat Festlokaler, festarrangörer Catering Fastighetsmäklare.Öppettider hos Folkets hus Hallstavik i Hallstavik

Nedan listar vi de senast hittade öppettiderna för Folkets hus Hallstavik i Hallstavik. Om du Folkets hus Hallstavik i Hallstavik skulle vara stängt just nu kan ni istället kontakta dom på telefon +46 175 256 52 eller besöka deras hemsida http://www.folketshushallstavik.se.

DagÖppettid
Måndag10:00 - 14:00
TisdagClosed
Onsdag10:00 - 14:00
Torsdag10:00 - 14:00
Fredag10:00 - 14:00
LördagClosed
SöndagClosed

Andra företag relaterade till Folkets hus Hallstavik

Nedanför kan ni ta del av några företag och verksamheter relaterade till Folkets hus Hallstavik i Hallstavik vilka också är verksamma inom branscher som Hotell, pensionat Festlokaler, festarrangörer Catering Fastighetsmäklare i Sverige.

Sök