Helsingborgs skolmuseum i Helsingborg

Uppdaterad 2022-11-03 07:06:34

Helsingborgs skolmuseum i Helsingborg är en organisation/företag i Helsingborg som är bra på produkter och tjänster inom branscher och verksamheter som Museer. Om du har behov av hjälp med någon relaterat till Museer i Helsingborg så kan du kontakta Helsingborgs skolmuseum med hjälp av deras kontaktuppgifter nedan. Du kan också välja att besöka Helsingborgs skolmuseum på Bergaliden 24 i Helsingborg under någon av deras öppettider i tabellen nedan. För att hitta till Helsingborgs skolmuseum i Helsingborg kan du ta hjälp av vår vägbeskrivning och karta.

Kontakta Helsingborgs skolmuseum i Helsingborg, telefon och adress

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Helsingborgs skolmuseum i Helsingborg.

AdressBergaliden 24 252 23
Telefon+46 42 14 47 04
Hemsidahttp://www.skolmuseum.se/

Vägbeskrivning och karta till Helsingborgs skolmuseum i Helsingborg

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Helsingborgs skolmuseum i Helsingborg om ni har behov av hjälp inom med något inom Museer.Öppettider hos Helsingborgs skolmuseum i Helsingborg

Nedan listar vi de senast hittade öppettiderna för Helsingborgs skolmuseum i Helsingborg. Om du Helsingborgs skolmuseum i Helsingborg skulle vara stängt just nu kan ni istället kontakta dom på telefon +46 42 14 47 04 eller besöka deras hemsida http://www.skolmuseum.se/.

DagÖppettid
MåndagClosed
Tisdag13:00 - 17:00
Onsdag13:00 - 17:00
Torsdag13:00 - 17:00
FredagClosed
LördagClosed
SöndagClosed

Andra företag relaterade till Helsingborgs skolmuseum

Nedanför kan ni ta del av några företag och verksamheter relaterade till Helsingborgs skolmuseum i Helsingborg vilka också är verksamma inom branscher som Museer i Sverige.

Sök