Hotel Diplomat i Stockholm

Uppdaterad 2022-11-04 14:28:07

Hotel Diplomat i Stockholm är en organisation/företag i Stockholm som är bra på produkter och tjänster inom branscher och verksamheter som Hotell, pensionat Artister, artistförmedling Catering Restauranger Massage, hälsobad, solarier Caféer Spa. Om du har behov av hjälp med någon relaterat till Hotell, pensionat Artister, artistförmedling Catering Restauranger Massage, hälsobad, solarier Caféer Spa i Stockholm så kan du kontakta Hotel Diplomat med hjälp av deras kontaktuppgifter nedan. Du kan också välja att besöka Hotel Diplomat på Strandvägen 7 i Stockholm under någon av deras öppettider i tabellen nedan. För att hitta till Hotel Diplomat i Stockholm kan du ta hjälp av vår vägbeskrivning och karta.

Kontakta Hotel Diplomat i Stockholm, telefon och adress

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Hotel Diplomat i Stockholm.

AdressStrandvägen 7 11456
Telefon+46 8 459 68 00
Hemsidahttp://www.diplomathotel.com/sv/hotell-diplomat-stockholm/

Vägbeskrivning och karta till Hotel Diplomat i Stockholm

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Hotel Diplomat i Stockholm om ni har behov av hjälp inom med något inom Hotell, pensionat Artister, artistförmedling Catering Restauranger Massage, hälsobad, solarier Caféer Spa.Öppettider hos Hotel Diplomat i Stockholm

Nedan listar vi de senast hittade öppettiderna för Hotel Diplomat i Stockholm. Om du Hotel Diplomat i Stockholm skulle vara stängt just nu kan ni istället kontakta dom på telefon +46 8 459 68 00 eller besöka deras hemsida http://www.diplomathotel.com/sv/hotell-diplomat-stockholm/.

DagÖppettid
MåndagÖppen 0-24
TisdagÖppen 0-24
OnsdagÖppen 0-24
TorsdagÖppen 0-24
FredagÖppen 0-24
LördagÖppen 0-24
SöndagÖppen 0-24

Andra företag relaterade till Hotel Diplomat

Nedanför kan ni ta del av några företag och verksamheter relaterade till Hotel Diplomat i Stockholm vilka också är verksamma inom branscher som Hotell, pensionat Artister, artistförmedling Catering Restauranger Massage, hälsobad, solarier Caféer Spa i Sverige.

Sök