EAT Uppsala i Uppsala

Uppdaterad 2022-11-05 08:28:46

EAT Uppsala i Uppsala är en organisation/företag i Uppsala som är bra på produkter och tjänster inom branscher och verksamheter som Festlokaler, festarrangörer. Om du har behov av hjälp med någon relaterat till Festlokaler, festarrangörer i Uppsala så kan du kontakta EAT Uppsala med hjälp av deras kontaktuppgifter nedan. Du kan också välja att besöka EAT Uppsala på Fyrisvallsgatan 5 i Uppsala under någon av deras öppettider i tabellen nedan. För att hitta till EAT Uppsala i Uppsala kan du ta hjälp av vår vägbeskrivning och karta.

Kontakta EAT Uppsala i Uppsala, telefon och adress

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för EAT Uppsala i Uppsala.

AdressFyrisvallsgatan 5 752 28
Telefon
Hemsidahttps://uppsala.com/eatuppsala

Vägbeskrivning och karta till EAT Uppsala i Uppsala

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till EAT Uppsala i Uppsala om ni har behov av hjälp inom med något inom Festlokaler, festarrangörer.Öppettider hos EAT Uppsala i Uppsala

Nedan listar vi de senast hittade öppettiderna för EAT Uppsala i Uppsala. Om du EAT Uppsala i Uppsala skulle vara stängt just nu kan ni istället kontakta dom på telefon eller besöka deras hemsida https://uppsala.com/eatuppsala.

DagÖppettid
Måndag11:00 - 13:00
Tisdag11:00 - 13:00
Onsdag11:00 - 13:00
Torsdag11:00 - 13:00
Fredag11:00 - 13:00
LördagClosed
SöndagClosed

Andra företag relaterade till EAT Uppsala

Nedanför kan ni ta del av några företag och verksamheter relaterade till EAT Uppsala i Uppsala vilka också är verksamma inom branscher som Festlokaler, festarrangörer i Sverige.

Sök