Kattrumpans Bed & Breakfast i Kalmar

Uppdaterad 2022-10-31 09:46:11

Kattrumpans Bed & Breakfast i Kalmar är en organisation/företag i Kalmar som är bra på produkter och tjänster inom branscher och verksamheter som Hotell, pensionat. Om du har behov av hjälp med någon relaterat till Hotell, pensionat i Kalmar så kan du kontakta Kattrumpans Bed & Breakfast med hjälp av deras kontaktuppgifter nedan. Du kan också välja att besöka Kattrumpans Bed & Breakfast på Ölandsgatan 39 i Kalmar under någon av deras öppettider i tabellen nedan. För att hitta till Kattrumpans Bed & Breakfast i Kalmar kan du ta hjälp av vår vägbeskrivning och karta.

Kontakta Kattrumpans Bed & Breakfast i Kalmar, telefon och adress

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Kattrumpans Bed & Breakfast i Kalmar.

AdressÖlandsgatan 39 392 31
Telefon+46 70 921 05 92
Hemsida

Vägbeskrivning och karta till Kattrumpans Bed & Breakfast i Kalmar

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Kattrumpans Bed & Breakfast i Kalmar om ni har behov av hjälp inom med något inom Hotell, pensionat.Öppettider hos Kattrumpans Bed & Breakfast i Kalmar

Nedan listar vi de senast hittade öppettiderna för Kattrumpans Bed & Breakfast i Kalmar. Om du Kattrumpans Bed & Breakfast i Kalmar skulle vara stängt just nu kan ni istället kontakta dom på telefon +46 70 921 05 92 eller besöka deras hemsida .

DagÖppettid
MåndagÖppen 0-24
TisdagÖppen 0-24
OnsdagÖppen 0-24
TorsdagÖppen 0-24
FredagÖppen 0-24
LördagÖppen 0-24
SöndagÖppen 0-24

Andra företag relaterade till Kattrumpans Bed & Breakfast

Nedanför kan ni ta del av några företag och verksamheter relaterade till Kattrumpans Bed & Breakfast i Kalmar vilka också är verksamma inom branscher som Hotell, pensionat i Sverige.

Sök