Kometen AB, Beställningsköket i Halmstad

Uppdaterad 2022-10-30 19:40:12

Kometen AB, Beställningsköket i Halmstad är en organisation/företag i Halmstad som är bra på produkter och tjänster inom branscher och verksamheter som Lunchrestauranger Restauranger Hotell, pensionat Båtvarv, marinor. Om du har behov av hjälp med någon relaterat till Lunchrestauranger Restauranger Hotell, pensionat Båtvarv, marinor i Halmstad så kan du kontakta Kometen AB, Beställningsköket med hjälp av deras kontaktuppgifter nedan. Du kan också välja att besöka Kometen AB, Beställningsköket på Snickaregatan 5 i Halmstad under någon av deras öppettider i tabellen nedan. För att hitta till Kometen AB, Beställningsköket i Halmstad kan du ta hjälp av vår vägbeskrivning och karta.

Kontakta Kometen AB, Beställningsköket i Halmstad, telefon och adress

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Kometen AB, Beställningsköket i Halmstad.

AdressSnickaregatan 5 302 47
Telefon+46 35 21 43 44
Hemsidahttps://www.kometen-halmstad.se/

Vägbeskrivning och karta till Kometen AB, Beställningsköket i Halmstad

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Kometen AB, Beställningsköket i Halmstad om ni har behov av hjälp inom med något inom Lunchrestauranger Restauranger Hotell, pensionat Båtvarv, marinor.Öppettider hos Kometen AB, Beställningsköket i Halmstad

Nedan listar vi de senast hittade öppettiderna för Kometen AB, Beställningsköket i Halmstad. Om du Kometen AB, Beställningsköket i Halmstad skulle vara stängt just nu kan ni istället kontakta dom på telefon +46 35 21 43 44 eller besöka deras hemsida https://www.kometen-halmstad.se/.

DagÖppettid
Måndag11:00 - 13:30
Tisdag11:00 - 13:30
Onsdag11:00 - 13:30
Torsdag11:00 - 13:30
Fredag11:00 - 13:30
LördagClosed
SöndagClosed

Andra företag relaterade till Kometen AB, Beställningsköket

Nedanför kan ni ta del av några företag och verksamheter relaterade till Kometen AB, Beställningsköket i Halmstad vilka också är verksamma inom branscher som Lunchrestauranger Restauranger Hotell, pensionat Båtvarv, marinor i Sverige.

Sök