Mr CHiP Hotel i Kista

Uppdaterad 2022-11-04 08:47:24

Mr CHiP Hotel i Kista är en organisation/företag i Kista som är bra på produkter och tjänster inom branscher och verksamheter som Hotell, pensionat Artister, artistförmedling Campingplatser. Om du har behov av hjälp med någon relaterat till Hotell, pensionat Artister, artistförmedling Campingplatser i Kista så kan du kontakta Mr CHiP Hotel med hjälp av deras kontaktuppgifter nedan. Du kan också välja att besöka Mr CHiP Hotel på Färögatan 9 i Kista under någon av deras öppettider i tabellen nedan. För att hitta till Mr CHiP Hotel i Kista kan du ta hjälp av vår vägbeskrivning och karta.

Kontakta Mr CHiP Hotel i Kista, telefon och adress

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Mr CHiP Hotel i Kista.

AdressFärögatan 9 164 40
Telefon+46 8 750 56 00
Hemsida

Vägbeskrivning och karta till Mr CHiP Hotel i Kista

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Mr CHiP Hotel i Kista om ni har behov av hjälp inom med något inom Hotell, pensionat Artister, artistförmedling Campingplatser.Öppettider hos Mr CHiP Hotel i Kista

Nedan listar vi de senast hittade öppettiderna för Mr CHiP Hotel i Kista. Om du Mr CHiP Hotel i Kista skulle vara stängt just nu kan ni istället kontakta dom på telefon +46 8 750 56 00 eller besöka deras hemsida .

DagÖppettid
MåndagÖppen 0-24
TisdagÖppen 0-24
OnsdagÖppen 0-24
TorsdagÖppen 0-24
FredagÖppen 0-24
LördagÖppen 0-24
SöndagÖppen 0-24

Andra företag relaterade till Mr CHiP Hotel

Nedanför kan ni ta del av några företag och verksamheter relaterade till Mr CHiP Hotel i Kista vilka också är verksamma inom branscher som Hotell, pensionat Artister, artistförmedling Campingplatser i Sverige.

Sök