Restaurang Collage i Stockholm

Uppdaterad 2022-11-04 13:59:31

Restaurang Collage i Stockholm är en organisation/företag i Stockholm som är bra på produkter och tjänster inom branscher och verksamheter som Hotell, pensionat Illustratörer, tecknare Restauranger Båtvarv, marinor. Om du har behov av hjälp med någon relaterat till Hotell, pensionat Illustratörer, tecknare Restauranger Båtvarv, marinor i Stockholm så kan du kontakta Restaurang Collage med hjälp av deras kontaktuppgifter nedan. Du kan också välja att besöka Restaurang Collage på Ingmar Bergmans Gata 2 i Stockholm under någon av deras öppettider i tabellen nedan. För att hitta till Restaurang Collage i Stockholm kan du ta hjälp av vår vägbeskrivning och karta.

Kontakta Restaurang Collage i Stockholm, telefon och adress

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Restaurang Collage i Stockholm.

AdressIngmar Bergmans Gata 2 114 34
Telefon+46 8 611 68 11
Hemsidahttp://www.collagestockholm.com

Vägbeskrivning och karta till Restaurang Collage i Stockholm

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Restaurang Collage i Stockholm om ni har behov av hjälp inom med något inom Hotell, pensionat Illustratörer, tecknare Restauranger Båtvarv, marinor.Öppettider hos Restaurang Collage i Stockholm

Nedan listar vi de senast hittade öppettiderna för Restaurang Collage i Stockholm. Om du Restaurang Collage i Stockholm skulle vara stängt just nu kan ni istället kontakta dom på telefon +46 8 611 68 11 eller besöka deras hemsida http://www.collagestockholm.com.

DagÖppettid
MåndagClosed
Tisdag23:00 - 03:00
Onsdag23:00 - 03:00
TorsdagClosed
FredagClosed
LördagClosed
SöndagClosed

Andra företag relaterade till Restaurang Collage

Nedanför kan ni ta del av några företag och verksamheter relaterade till Restaurang Collage i Stockholm vilka också är verksamma inom branscher som Hotell, pensionat Illustratörer, tecknare Restauranger Båtvarv, marinor i Sverige.

Sök