Restaurang Sävargården i Umeå

Uppdaterad 2022-11-05 22:40:46

Restaurang Sävargården i Umeå är en organisation/företag i Umeå som är bra på produkter och tjänster inom branscher och verksamheter som Festlokaler, festarrangörer Restauranger Hotell, pensionat. Om du har behov av hjälp med någon relaterat till Festlokaler, festarrangörer Restauranger Hotell, pensionat i Umeå så kan du kontakta Restaurang Sävargården med hjälp av deras kontaktuppgifter nedan. Du kan också välja att besöka Restaurang Sävargården på Helena Elisabethsväg 4 i Umeå under någon av deras öppettider i tabellen nedan. För att hitta till Restaurang Sävargården i Umeå kan du ta hjälp av vår vägbeskrivning och karta.

Kontakta Restaurang Sävargården i Umeå, telefon och adress

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Restaurang Sävargården i Umeå.

AdressHelena Elisabethsväg 4 903 42
Telefon+46 90 77 02 22
Hemsidahttps://savargarden.se/

Vägbeskrivning och karta till Restaurang Sävargården i Umeå

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Restaurang Sävargården i Umeå om ni har behov av hjälp inom med något inom Festlokaler, festarrangörer Restauranger Hotell, pensionat.Öppettider hos Restaurang Sävargården i Umeå

Nedan listar vi de senast hittade öppettiderna för Restaurang Sävargården i Umeå. Om du Restaurang Sävargården i Umeå skulle vara stängt just nu kan ni istället kontakta dom på telefon +46 90 77 02 22 eller besöka deras hemsida https://savargarden.se/.

DagÖppettid
MåndagÖppen 0-24
TisdagÖppen 0-24
OnsdagÖppen 0-24
TorsdagÖppen 0-24
FredagÖppen 0-24
LördagÖppen 0-24
SöndagÖppen 0-24

Andra företag relaterade till Restaurang Sävargården

Nedanför kan ni ta del av några företag och verksamheter relaterade till Restaurang Sävargården i Umeå vilka också är verksamma inom branscher som Festlokaler, festarrangörer Restauranger Hotell, pensionat i Sverige.

Sök