Stf Vandrarhem Stockholm-Gärdet i Stockholm

Uppdaterad 2022-11-04 15:13:56

Stf Vandrarhem Stockholm-Gärdet i Stockholm är en organisation/företag i Stockholm som är bra på produkter och tjänster inom branscher och verksamheter som Hotell, pensionat Vandrarhem. Om du har behov av hjälp med någon relaterat till Hotell, pensionat Vandrarhem i Stockholm så kan du kontakta Stf Vandrarhem Stockholm-Gärdet med hjälp av deras kontaktuppgifter nedan. Du kan också välja att besöka Stf Vandrarhem Stockholm-Gärdet på Sandhamnsgatan 59 i Stockholm under någon av deras öppettider i tabellen nedan. För att hitta till Stf Vandrarhem Stockholm-Gärdet i Stockholm kan du ta hjälp av vår vägbeskrivning och karta.

Kontakta Stf Vandrarhem Stockholm-Gärdet i Stockholm, telefon och adress

I tabellen nedan hittar ni adress, telefon och hemsida för Stf Vandrarhem Stockholm-Gärdet i Stockholm.

AdressSandhamnsgatan 59 115 28
Hemsidahttps://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-stockholmgardet-vandrarhem/

Vägbeskrivning och karta till Stf Vandrarhem Stockholm-Gärdet i Stockholm

Nedan kan ni ta del av en karta för att hitta till Stf Vandrarhem Stockholm-Gärdet i Stockholm om ni har behov av hjälp inom med något inom Hotell, pensionat Vandrarhem.

Öppettider hos Stf Vandrarhem Stockholm-Gärdet i Stockholm

Nedan listar vi de senast hittade öppettiderna för Stf Vandrarhem Stockholm-Gärdet i Stockholm. Om du Stf Vandrarhem Stockholm-Gärdet i Stockholm skulle vara stängt just nu kan ni istället kontakta dom på telefon +46 8 463 22 90 eller besöka deras hemsida https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-stockholmgardet-vandrarhem/.

MåndagÖppen 0-24
TisdagÖppen 0-24
OnsdagÖppen 0-24
TorsdagÖppen 0-24
FredagÖppen 0-24
LördagÖppen 0-24
SöndagÖppen 0-24

Andra företag relaterade till Stf Vandrarhem Stockholm-Gärdet

Nedanför kan ni ta del av några företag och verksamheter relaterade till Stf Vandrarhem Stockholm-Gärdet i Stockholm vilka också är verksamma inom branscher som Hotell, pensionat Vandrarhem i Sverige.